Een nieuwe campagne voor Brugge Kaas

Eén van de doelstellingen binnen de business unit CPS (Consumer Products & Service) voor 2019 is om onze nummer één-positie en groei van Brugge Kaas op de Belgische markt verder te verstevigen. “

We willen het merk naar een hoger niveau tillen en nog meer een relatie opbouwen met onze fans”, vertelt Charlotte Van Vlierberghe (Brand Manager Brugge Kaas). Zij stond aan de wieg van een nieuwe Brugge Kaas-campagne en coördineert momenteel de uitrol. “Met deze campagne willen we sterk inzetten op de karaktervolle smaak van Brugge Kazen (d’Or, Oud & Blomme) én de emotie die daarmee gepaard gaat. Want, smaken waarvan je elke dag geniet, voegen karakter aan je leven toe. We nodigen in onze campagne daarom iedereen uit om meer te proeven, meer te genieten en je leven verder op smaak te brengen”.

Op 15 april gaat de campagne op de Belgische televisie van start. Gedurende het komende jaar worden de drie Brugge Kaas-varianten in de kijker gezet op televisie, radio, zomerevenementen en op sociale media. Benieuwd naar de televisiespotjes? Je vindt alvast een kleine preview terug op Youtube!

Heb je vragen of wens je meer informatie?

Neem vandaag nog contact met ons op.