CPS

Consumer Products & Services

Consumer Products & Services (CPS) is een cruciale business unit van Milcobel. CPS staat in voor de verwerking, productie en commercialisering van melk- en zuivelproducten, gericht naar de consument.

Ons klantenportfolio gaat van grote retailers in binnen- en buitenland, tot de kaasspeciaalzaak om de hoek. Naast het bekende merk Brugge Kaas, vermarkten wij ook nog tal van andere merken en produceren wij Private Label producten.

Consumer Products & Services verwerkt elk jaar 300 miljoen liter melk. Hiermee produceert en verkoopt de business unit tot 20 miljoen kilogram consumentenkazen. Naast de productie wordt de kaas ook versneden, verpakt en verdeeld in binnen- en buitenland.

Daarnaast is de CPS business unit een echte kaasspecialist, die ook een breed gamma kazen vermarkt als distributeur.

Lokale en strategische ligging

Milcobel Consumer Products & Service heeft afdelingen in Brugge en Moorslede. Door die sterke lokale verankering in de provincie West-Vlaanderen hebben we een goede strategische uitvalsbasis voor zowel nationale als internationale commercialisering van de producten. Bovendien blijven onze locaties ook dicht bij de melkproducenten.

Merken

Enkele bekende merken zijn onder andere Brugge Kaas en Nazareth Kaas. Heel wat van onze melk wordt ook verkocht als huismerk van de bekende supermarkten.

Dupont Cheese

Kaasspeciaalzaak, retail of horeca? Een passie voor kaas – dat delen we allemaal. Onze kaasmeesters stellen met zorg voor kwaliteit een heerlijk assortiment kazen samen uit heel Europa. Zo kan u kiezen met vertrouwen. Keer op keer.

Heb je vragen of wens je meer informatie?

Neem vandaag nog contact met ons op.